Schelpenlamp te koop op Woontastisch

Schelpenlamp
Daarom biedt Woontastisch.nl nu een uiterst sfeervolle schelpenlamp aan. Deze fairtrade lamp houdt je nog in de sferen van zomerse stranden. Met deze lamp haal je de zomer terug in huis. De stijlvolle lamp bevat diverse fraaie schelpen. Al deze schelpen zijn stuk voor stuk gevonden en uitgezocht op de Aziatische stranden.

Duurzaam & Handgemaakt
Ook is deze lamp in zijn geheel duurzaam. Bij duurzame verlichting denk je vaak aan een spaarlamp, maar deze schelpenlamp gaat verder. De gehele lamp is vervaardigd duurzame materialen en hierdoor belast je het milieu ook nog zo min mogelijk. De schelpen zijn één voor één met de hand op een eivormig stuk hars gelijmd. Dit zoals aangegeven op een fairtrade manier, met respect voor mens en natuur.

Een uniek cadeau voor Valentijn
Wil u uw geliefde eens verassen met een blijvende herinnering in plaats van een kort dagje weg. Wilt u iets stijlvols geven waar u nog jarenlang van kunt genieten? Dan is de schelpenlamp op Woontastisch het product voor uw Valentijn.

Nu op Woontastisch.nl
Deze fraaie zomerse fairtrade lamp is nu te verkrijgen op Woontastisch. De lamp is 300 x 200 mm en kost € 64,95. Voor meer informatie over deze lamp kunt u terecht bij www.woontastisch.nl.
Veilig betalen en verzending via Post NL

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwste producten