Verras uw Valentijn met een cadeau van Woontastisch.nl

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor uw Valentijn. Dan bent u bij Woontastisch aan het juiste adres. U kunt bij ons de meest romantische Valentijnscadeaus vinden voor een schappelijke prijs. In dit artikel willen wij u enkele suggesties geven om uw geliefde te verrassen.

Een wenssteen voor uw lief

Bij Woontastisch kunt u voor nog geen tien euro een wenssteen kopen met een tekst erop. Deze stenen zijn speciaal geselecteerd en hebben diverse teksten waar die van u ook bijzit. Ook kunt u deze wenssteen met daarin een hartje bestellen.
Bekijk product


Zeephartjes voor in de badkamer

De aantrekkingskracht tussen mensen wordt voor een deel bepaald door de geur. Geef mede daarom uw geliefde een lekker zeepje voor Valentijn. Bij Woontastisch kunt u deze zeepjes in hartjesvorm bestellen in diverse vrolijke kleurtjes. Een leuke en originele manier om haar te verrassen.
Bekijk product


Gevlochten hartjesmand

Wilt u een mooi wit gevlochten mandje waarin u een waxinelichtje kunt zetten. Ook deze kunt u bij Woontastisch kopen. Met een kaarsje in deze mand verandert het avondeten al snel in een romantisch diner.
Bekijk product


Fotolijstje love, voor de foto van jullie samen

Wilt u een mooie foto van u en uw geliefde op een mooie manier inlijsten? Bij Woontastisch kunt u deze foto op een originele manier inlijsten in het woord love. De witte letters zijn niet overweldigend maar brengen op subtiele wijze sfeer aan de foto.
Bekijk product


Naast bovengenoemde producten biedt Woontastisch.nl ook nog diverse andere producten aan die perfect geschikt zijn als Valentijnscadeau. Blader dus gerust nog even verder op de website!
Veilig betalen en verzending via Post NL

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwste producten